zondag 6 januari 2013

Op inkoop.

Vandaag was het de eerste brocante inkoop van het nieuwe jaar.Ik was door de feestdagen en drukte in de winkel een tijdje niet op pad geweest,in december zijn er zo wie zo weinig markten.Gisteravond veel te laat pas om half een naar bed gegaan en om vier uur er al weer uit.Dat was weer even wennen,volgende keer toch maar wat eerder het nestje in.
Even een kop koffie,wat boterhammen smeren en het reisje kon weer beginnen.Een paar uur later op de markt aangekomen zag ik al dat er niet zo veel stond.Slecht weer gooid meestal roet in het eten.Ik merkte meteen al dat het vandaag een magere oogst zou worden.Als je bij de eerste kramen niets vind dan is het vaak zo dat het die dag moeizaam zal gaan.Zo ook vandaag.Er waren veel kapers op de kust en de prijzen waren weer eens toren hoog.Verder veel rommel,kapotte waar en huisraad.Dit is de laatste tijd wel vaker zo.Het aanbod is kleiner dan de vraag ernaar.Toch is het me gelukt om een paar leuke dingen te vinden.Vanaf nu ga ik weer zeer regelmatig op pad en ik zal proberen af en toe een verslag van de inkoop reis te maken.Hier zijn in elk geval al een paar kiekjes van deze week.

5 opmerkingen:

 1. Wouw...Gelukkig heb je, ondanks dat het aanbod slecht was, toch nog wat leuke spulletjes gescoord!!! Ziet er mooi uit!!!
  Lieve groetjes, Geartsje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Eleonore, via Facebook ben ik meestal wel op de hoogte van je leuke brocante vondsten en je mooie spulletjes in je huisje en daar geniet ik altijd erg van... Nu kwam je blog voorbij en dacht ik "eens even kijken of ik wel volger ben?" en bleek dit niet eens het geval te zijn?? Dus me gauw aangemeld en nu kan ik je gezellige verhalen ook hier volgen! Gefeliciteerd trouwens dat je binnenkort met je huisje in dat mooie blad mag staan, helemaal te gek! Hartelijke groetjes, Joyce.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Eleonore,
  wat leuk dat je verslag doet van het inkopen, je hebt toch hele mooie spullen kunnen vinden!
  Lieve groeten,
  Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het klopt inderdaad dat de vraag het aanbod overstijgt.
  En de handelaars weten dat. Wij komen ook steeds vaker met minder en duurder terug. Maar ja. We kunnen het ook niet laten toch?

  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 5. So nice and beatiful in your home!! Welcome to me Love Susanne

  BeantwoordenVerwijderen