dinsdag 24 mei 2011

Tuin achter de winkel.

Hallo allemaal.Al een tijdje heb ik niets van me kunnen laten horen en zien.Vanwege het nieuwe pinnen ben ik moeten overstappen van internetprovider.Wat een ellende zeg.Ik heb een paar weken geen internet gehad wat erg vervelend is als je een winkel hebt.Gelukkig kan ik sinds zondag weer lekker genieten van al jullie blogs en kan ik ook weer alle mailtjes en bestellingen afwerken.
Van het weekend hebben we zo wie zo niet stil gezeten.Degene die mijn winkel kennen weten inmiddels dat er ook nog een redelijke tuin achter ligt.Hier is echter nooit iets aan gedaan omdat we eigenlijk nooit tijd hebben om lekker buiten te zijn.Vanuit de winkel kijk je zo onze tuin in en het is dan ook veel leuker als het uitzicht dan ook mooi is.
We gaan er wel gewoon een gemakkelijk te onderhouden tuin van maken met kiezels zoals je wel eens ziet bij oude boerderijen.En dan groen,planten in potten en veel brocante erin.
Omdat we 8 en 9 juli FRANSE BROCANTE DAGEN houden moeten we met dit project wel wat haast maken.Onderstaande foto's spreken voor zich,en zoals jullie op de onderste foto's zien ben ik al flink brocante aan het verzamelen.Ik hou jullie op de hoogte.
Voor de brocante dagen volgt nog informatie zowel op de websites,blog en ook in de eerstvolgende Ariadne at Home.

4 opmerkingen:

 1. Ohh wat gaaf !!!
  Toen we bij jullie waren hebben we het erover gehad en toen vroeg je hoe wij over de Franse dagen dachten als je zoiets zou organiseren
  ga zo gelijk zuslief even mailen en heb de data's al in de agenda staan
  ga zeker proberen te komen, leuk !!!!
  enne veel succes met de tuin !!
  Groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeee daar ben je weer.....leuk !! wat een gedoe zeg geen internet...fijne week liefs van mij...xxx.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lastig hoor geen internet! Gelukkig ben je er weer en kunnen we weer genieten van je prachtige spullen. Succes met je tuin.

  Fijne dag,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk Eleonore dat jullie dit stuk tuin er bij gaan gebruiken.
  Ik wens jullie heel veel succes met het mooi maken er van. Het wordt vast en zeker prachtig!!!!
  Groetjes, Geartsje

  BeantwoordenVerwijderen