zondag 27 juni 2010

Brocante vondsten.


Vandaag waren we alweer eens vroeg uit de veren om wat nieuwe brocantes voor de winkel te zoeken.En ja,het is ons weer gelukt om mooie spullen te vinden.Zie hier,volle bak.Meteen al foto's gemaakt,en morgenavond komt alles op de website.Natuurlijk kan ik het niet laten om zelf iets te houden.Het is de Maria geworden en een klein stalraampje.

























































































































































vrijdag 18 juni 2010

Sjabloon .

Hallo allemaal,

Vanavond is er weer voetbal op tv,en ik vind er niet zo veel aan.Daarom dacht ik maar eens wat te gaan uitproberen met een ander sjabloon.Is het wat geworden of zien jullie liever het oude.Misschien is de kleur wat zoet maar voor de zomer mag dat wel dacht ik.Ik hoor het graag hoe jullie het vinden.

Ook eens leuk.

Laatst heb ik op een brocantemarkt in Frankrijk een stapel oude Franse kranten gekocht.Ik dacht meteen dat ze wel eens leuk zouden zijn om een cadeautje in te pakken.
Deze week had ik op de veiling leuke tuinige bloemen ingekocht,en ik heb er losse tuinboeketjes van gemaakt.Ik kwam op het idee om eens een Frans krantje eromheen te slaan,en ik vind het toch zo leuk uitzien.Je kunt het er zelfs in de vaas om laten zitten.De reacties van de klanten zijn heel erg leuk,ze vinden het er echt schattig uitzien.Daarom heb ik een paar foto's ervan gemaakt voor jullie.






















































































































































































woensdag 9 juni 2010

Verzameling.

Hallo allemaal,

Vandaag was het hier in het Limburgse nogal druilerig weer.Daardoor was het in de winkel vandaag wat rustiger.En omdat ik al langer van plan was om mijn verzameling oude/antieke kinderschoentjes,malletjes en klompjes aan jullie te laten zien,heb ik vandaag maar eens wat foto's ervan gemaakt.Sommige zijn niet zo heeeel oud,maar toch heel schattig.Verschillende van deze schoentjes hebben nog dikke houten zolen.Arme kindervoetjes.Zelf vind ik de witte met het kleine strikje erop heel schattig,en ook de klompjes.Die staan op een boerenbankje in mijn keuken.
Nou hopelijk gaat het weer wat beter worden want ik ben nu twee weken niet naar de brocante markten geweest en ik verlang er nu toch echt naar om weer nieuwe{oude} spulletjes te gaan struinen.Dus,hopelijk binnenkort weer nieuwe foto's.